FAQ

Waarom goud verkopen?

Het is zeker gunstig om goud nu te verkopen, de prijs is nooit zo hoog geweest. Er is crisis en het goud ligt toch in een laadje of opgeborgen in een sok. Je doet er helemaal niks mee. De meestesieraden zijn al stuk of komen uit een erfenis van een tante of oom die een aantal jaren geleden is overleden. En zo kunnen we nog wel 100 voorbeelden noemen. Wij vinden dat u zelf moet beseffen, wat u met het geld gaat doen, zodra u goud verzilverd naar geld. Een handje vol is al gauw 1.500 - 2.000 euro waard. Als u niet in nood zit hou het nog in een la of oude sok, want kans is groot dat de goudprijs in de toekomst veel hoger zal worden.

Inkoop van diamanten?

Wij kopen ook diamanten als ze meer dan 10 punten of 0,10 caraat zijn. Wij betalen 30% van beurswaarde van Rapaport. U kunt prijzen op http://www.rapaport.com vinden. Rapaport is wereldwijde diamantenbeurs waar alle richtprijzen worden gemaakt.

Worden wij opgelicht bij anderen?

Bij de meeste wel ja, als u handig bent met wiskunde kunt u het zo uitrekenen. Als u kijkt op de site van Waarborg Holland te Gouda, waar al het goud uiteindelijk naar toe gaat. Kijk dan op http://www.whes.nl/rekenvoorbeeld/zelfgoudberekenen hier kunt u zelf zien wat een normale juwelier of handelaar voor goud ontvangt per gram, dat is dan vandaag 3 september basis goudprijs is 43.350 euro en wij handelaren worden voor 14 karaat 23,72 euro uitbetaald. Dus mede con-collega's ook. Maar op hun site staat bijvoorbeeld 24,51 euro per gram. Dat is dan bijna een 1 euro verlies op een gram. Nu vragen wij uw aandacht. Als u een goudhandelaar zou zijn en kosten maakt elk maand van meer dan 25.000 euro alleen voor adverteren en nog eens 3 of 4 personeelsleden had die ook per maand per man 2.500 euro kosten, dan hebben wij de vaste lasten niet in rekening gebracht. Zou u dan met verlies goud inkopen? Het antwoord is nee. Volgens de bronnen zijn wij met wekelijks 20 kilo goudverwerking de grootste goudhandelaar van Nederland die gericht is op consument. Ons advies: Laat u zelf niet lokken door deze cowboys of witwaspraktijken. Er zijn echt wel eerlijke goudhandelaren in Nederland, zoals onze vrienden / collega's in Amsterdam - Inkoop Goud Amsterdam of Max Edelmetaal in Nijmegen - Altinbas of in Gennep - Pasha Juweliers in Schiedam G Jewels. Mensen u bent waargeschuwd ga niet naar Den Haag, zij zijn oplichters nummer 1 en mensen waar ingebroken of bestolen zijn ga het zoeken in Den Haag, vrijwel alle Goudhandelaren in Den Haag leven van heling. Totaal geen registratiesysteem en vrijwel geen controle door de politie. Dus mensen alstublieft stuur geen mail naar ons of uw gestolen goud bij ons is aangeboden, want het antwoord is nee i.v.m. ons zeer uitgebreide registratiesysteem worden er geen gestolen goederen aan ons aangeboden. En de dieven laten zich zelf niet registreren.

Waarom Max Edelmetaal?

Max Edelmetaal. Alleen als je eerlijk geholpen wil worden. Alleen wij betalen de hoogste prijs voor goud. Laat u niets wijsmaken door goud cowboys, hotel oplichters of busjes. Kom gewoon naar de bron. Goudhandel is gebaseerd op eerlijkheid. Al meer dan 3 generaties in 27 jaar met vakbekwaamheid verlenen wij u diensten. Wij kennen onze klanten en klanten kennen ons. Doe het voor voor u zelf. Want niemand is dief van zijn eigen portemonnee.

Waarom nu Max Edelmetaal en geen Maxgoud

Helaas door een relatiebreuk zijn wij genoodzaak van naam veranderd. Ex partner is verder gegaan met Maxgoud

GOUD

 36,086

euro per gram

Goudprijs per gram

ZILVER

 0,480

euro per gram

Zilverprijs per gram

Echte Maxgoud

Van Vara/Kassa