Goud verpanden

Sindskort doen wij ook verpanden van uw gouden juwelen en sieraden 

Bij ons  kunt u uw gouden  juwelen/sieraden en ook voor diamanten geven wij extra geld.

Wij nemen uw gouden munten tot kettingen en van oorbellen tot ringen enz.

Verpanding is een vorm van terugkoop waarbij uw waardevolle sieraden goud/diamanten als onderpand dient. na het inleveren van uw sieraden en juwelen krijgt u het getaxeerde die door onze proffesionele team is bepaald.krijgt u het bedrag meteen uitbetaald .

U kunt het dus ook zien als verkopen van uw waardevolle goud alleen heeft u het recht tot het terugkopen van uw onderpand die u bij ons heeft verpand..

Het voordeel van verpanden is dat uw gouden sieraden,juwelen niet van eigenaar wisselt, zoals bij inkoop. In feite leent u uw goud tijdelijk uit. Na terugbetaling van het geleende bedrag krijgt u uw onderpand meteen weer terug.

Verpanden is dus een gemakkelijke oplossing voor bijvoorbeeld een lening. , uw waardevolle stukken dienen als onderpand en dat is voldoende voor ons. u heeft altijd de beslissingsmogelijkheid uw waardevolle sieraden te verkopen.

Zoekt u dus naar een tijdelijke oplossing om op korte termijn aan contant geld te kunnen komen? Kom eens langs bij onze winkel  aan de Beijerlandselaan 182 a te Rotterdam en laat u vrijblijvend adviseren.

U kunt ook vrijblijvend even bellen voor meer informatie. 

Klik op de onderstaande link voor onze contact gegevens.

             Contact pagina

GOUD

 36,380

euro per gram

Goudprijs per gram

ZILVER

 0,438

euro per gram

Zilverprijs per gram

Hoogste goudprijs

garantie!!