Inkoop van horloges

Wilt u uw luxe horloge verkopen en bent u opzoek naar de hoogste prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kopen luxe horloges van alle bekende fabrikanten!

Verkoop direct uw horloge

Heeft u een luxe horloge van bijvoorbeeld Rolex die u wilt verkopen? Kom dan langs in onze winkel aan de Beijerlandselaan in Rotterdam en krijg direct een vrijblijvend bod.

Bij Max Edelmetaal kunt u eenvoudig en veilig uw horloge laten taxeren en direct verkopen of inruilen voor een ander model. Kies je voor uitbetaling dan kan dit tot € 25.000, - direct * en zonder afspraak contant of per bank.

Geen tijd om langs te komen?

Stuur dan foto’s van uw horloge met een omschrijving van het merk en model via WhatsApp aan 06 – 488 046 43 en ontvang binnen 1 dag een vrijblijvend bod.

Waarom Max Edelmetaal?

Max Edelmetaal is al jarenlang gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van luxe horloges en diamanten. Duizenden tevreden klanten ging u voor, hun positieve beoordelingen bewijzen onze betrouwbare service en eerlijke prijzen.

Uw horloge is bij ons in goede handen, onze gecertificeerde edelmetaalexperts hebben vele jaren ervaring met het repareren, controleren en taxeren van horloges en diamanten. Verkoop je luxe horloge 100% zonder risico en volledig verzekerd.

Heeft u dus een luxe horloge die u niet meer gebruikt? Twijfel dan niet langer en vraag ons om hier een vrijblijvend bod op te doen. Het zal u verassen hoeveel geld uw horloge waard is! 

Rolex verkopen? Bekijk welke modellen wij inkopen op ons inkoop overzicht Rolex horloges

*Let op, horloges zonder certificaat of aankoopbewijs zijn wij verplicht te onderzoeken. Deze betalen wij daarom 7 dagen na verkoop per bank aan u uit. Zo weet u zeker dat 

GOUD

 71,068

euro per gram

Goudprijs per gram

ZILVER

 0,911

euro per gram

Zilverprijs per gram

Hoogste goudprijs
garantie!!