Zilverprijs

 

 

Net als de waarde van goud, is ook die van zilver sterk gestegen in de afgelopen jaren. Veel mensen bezitten zilver, maar zijn zich daar amper van bewust. Bij Max Edelmetaal levert u uw zilver in voor de beste zilverprijs!

Onze zilveren service

Wij van Max Edelmetaal bieden u een aantal extra’s als u overweegt om uw zilver te verkopen, want - naast de beste zilverprijs - zijn er meer redenen om voor Max Edelmetaal te kiezen. Zo kunt u op deze site de actuele zilverkoers checken. Ook heeft u de mogelijkheid om uw zilver per post op te sturen.

Nog meer redenen om uw zilver te verkopen

Vroeger gold het bezit van zilver als statussymbool. Dat was voor veel mensen een reden om ervoor te kiezen, ondanks dat het vaak erg onpraktisch materiaal is. Zilver is niet bijzonder stevig en relatief zwaar. Toch komt zilver terug in onder andere gespen, bestek, knopen, sieraden, mobiele telefoons en andere industriele objecten. Sommige mensen weten dit niet en gooien het uiteindelijk weg: Doodzonde! Zeker met de huidige zilverprijzen. WEET DAT EEN BESTEKSET VAN ZILVER AL GAUW 1000 EURO OPLEVERT.

GOUD

 51,735

euro per gram

Goudprijs per gram

ZILVER

 0,651

euro per gram

Zilverprijs per gram

Hoogste goudprijs

garantie!!